Balthazar extra headliner op zaterdag | Crammerock

Balthazar extra headliner op zaterdag

Geplaatst op 11 augustus 2016 om 06:00

Terwijl de ticketverkoop bijzonder hard gaat, maken we nog een ronkende naam bekend: Balthazar. Deze Belgische topband is de 46ste naam op onze affiche. Balthazar is één van de headliners op Crammerock-zaterdag.

“Balthazar baas”, “uitzonderlijke klasse”, “impressionant”, “de echte headliner”… Recensenten kwamen deze zomer superlatieven te kort na de concerten van Balthazar op Gent Jazz, Suikerrock, Dranouter en de Lokerse Feesten. En wie erbij was, kan het bevestigen: Balthazar is enorm in bloedvorm. Wie er niet bij was op één van deze festivals of nog een keer deze live-sensatie wil meemaken, krijgt nog een kans, want Balthazar komt dus op 3 september naar Crammerock. 

Tijdschema online

Balthazar speelt zaterdag 3 september van 23.45 uur tot 0.55 uur, op één van de twee Main Stages, om precies te zijn. Wil je weten op welke dag alle andere acts spelen en om hoe laat precies? Dan hebben we goed nieuws voor je, want het Crammerock-tijdschema staat nu online!

Als je goed kijkt, zal je in dat schema nog een gaatje zien, vrijdagavond, tussen 22 en 23 uur. Welke grote naam in dat tijdslot zal spelen, maken we heel binnenkort bekend.

Ticketverkoop harder dan ooit

Wie er dit jaar zeker bij wil zijn op Crammerock, raden we aan om niet te wachten tot we die laatste naam bekendmaken. De kaartjesverkoop voor Crammerock draait dit jaar harder dan de voorgaande jaren, zowel via onze ticketpagina als in de lokale voorverkooppunten, waar de deuren worden platgelopen. Als je weet dat Crammerock de afgelopen vijf jaren telkens uitverkocht was, hoeven we je niets meer te vertellen.

 

Kmeron - Flickr / CC BY NC ND