Campingconcerten: Milo Meskens, Faisal en Roland | Crammerock

Campingconcerten: Milo Meskens, Faisal en Roland

Geplaatst op 31 augustus 2016 om 08:37

Voor wie komend weekend op Camping C kampeert, hebben we goed nieuws: Milo Meskens, Faisal en Roland zullen dit jaar de campingconcerten spelen! Door de toevoeging van deze drie laatste muzikanten aan onze line-up, spelen er komend weekend – mooi afgerond – 50 acts op Crammerock, verspreid over 4 podia en twee dagen.

StuBru-dj Faisal speelt op vrijdagmiddag een set van 2 uur om de kampeerders op Camping C een dansbaar welkom te wensen. Shake it up, Camp it up!

De twee andere campingconcerten sparen we op voor zaterdagmiddag. Na een feestelijke vrijdagnacht zullen de kampeerders om 12.30 uur rustig gewekt worden door Milo Meskens, met een setje van een half uur. Deze singer-songwriter schopte het vorig jaar tot de finale van de Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Begin dit jaar bracht deze 21-jarige nachtegaal uit Deinze met “Here with me” een eerste succesvolle single uit. En zaterdagochtend zal hij Camping C dus rustig wekken.

Na Milo Meskens zal blueslegende Roland het campingpubliek trakteren op een reis door de muziekgeschiedenis. Terwijl Milo Meskens het levenslicht zag in volle grunge-tijd (1995), werd Roland Van Campenhout maar liefst 50 jaar eerder op de wereld geworpen, in 1945, na den oorlog, in Boom. Maar met Tomorrowland heeft Roland weinig te maken, maar met blues, country, jazz, wereldmuziek en pop des te meer.

Roland draait al 40 jaar mee en is samen met zijn generatiegenoten ouder geworden, maar heeft ook telkens weer een nieuw publiek kunnen aanspreken en aansluiting gevonden bij nieuwe generaties. En dat zal deze sympathieke peer zaterdagochtend ongetwijfeld ook weer doen, met een live set van drie kwartier, net voor het festival, een paar honderden meters verderop aan dag twee begint.

campingconcert