“Crammerock 2016 was een droomeditie” | Crammerock

“Crammerock 2016 was een droomeditie”

Geplaatst op 5 september 2016 om 11:41

Wie erbij was op Crammerock, hoeven we het niet meer te vertellen: Crammerock 2016 was een topeditie. En de media zijn het daar helemaal mee eens:

“32.000 bezoekers op grootste Crammerock ooit”, kopt Het Nieuwsblad.
De krant sprak tijdens Crammerock met enkele festivalbezoekers. “Crammerock is almaar groter geworden, maar het blijft hier aangenaam vertroeven”, zegt een festivalbezoekster in de krant.

gazet_nieuwsblad_web

“Crammerock, een festival voor iedereen”, dat stelde TV Oost vast tijdens gesprekken met Crammerock-bezoekers, van jong tot oud, die allemaal laaiend enthousiast waren over het festival.

TV Oost sprak ook met festivalorganisator Geert Robbrecht. “Crammerock 2016 was een droomeditie, op alle vlakken”, blikt Robbrecht heel tevreden terug op het weekend waar hij een heel jaar lang naar uitkijkt.

Ook Het Laatste Nieuws sprak met de organisator. “Als we dit niveau kunnen aanhouden, zijn we meer dan tevreden”, concludeert Robbrecht in de krant. Verder vertelt de krant hoe het kwam dat “Waldek” uit thuis plots op het Crammerock-podium stond.

gazet_hln_web

Crammerock is ook VRT Nieuws niet ontgaan. “Crammerock lokt 32.000 muziekliefhebbers”, schreef deredactie.be daags na Crammerock.

Net als alle andere media concludeert festivalwebsite 99 Festivals dat Crammerock 2016 “een meer dan geslaagde editie” was, o.a. door de optredens van De Jeugd van Tegenwoordig, Hooverphonic en Balthazar.

De Nederlandse muziekwebsite 3VOOR12 stuurde Kelly de Rybel. Zij had op Crammerock last van een luxeprobleem: keuzestress. “Hoewel het festival niet zó groot is dat we geen keuzes kunnen maken, vinden we het jammer dat we ons niet in drieën kunnen opsplitsen”, schreef Kelly na een dagje Crammerock.

Muziekwebsite Damusic.be ten slotte ziet Crammerock als “het laatste beetje zomer“. “De festivalzomer zit er nu echt wel helemaal op en het zomergevoel is plots heel ver weg. Het is goed geweest” besluit concertrecensent Patrick Blomme.

 

mediaoverzicht