Geen campingticket? Er zijn nog Glampingtickets | Crammerock

Geen campingticket? Er zijn nog Glampingtickets

Geplaatst op 25 augustus 2016 om 15:28

Camping C, de befaamde Crammerock-camping, is net als het hele festival uitverkocht. Maar als je toch nog wil kamperen op Crammerock, dan heb je toch nog een kans… Er zijn namelijk nog plaatsen vrij op de Crammerock Glamping. Dat laat onze partner CampSolutions, die de nieuwe luxe-camping op Crammerock verzorgt.

Eerder moest je hiervoor eerst een campingticket kopen (12 euro) en daarnaast je accommodatie reserveren op de Glamping. Maar in de laatste dagen voor Crammerock maken we het je wat gemakkelijker en kan je  op de speciale Glamping-website rechtstreeks je plaatsje reserveren op de Glamping. De 12 euro die je eerder apart voor een campingticket moest betalen, zijn nu verrekend in de Glamping-tarieven. Wel moet je nog altijd een geldig festivalticket hebben om toegang te krijgen tot de Glamping.

Op de Glamping wordt alles voor je voorzien, afhankelijk van welk accommodatiepakket je kiest: een fraaie tent voor 2, 4 of groepen tot 16 personen met daarin lucht- of veldbedden, slaapzakken, kussens, stoelen, een tafeltje of zelfs boxsprings.

→Ontdek de verschillende Glamping-pakketten en reserveer meteen je plekje op de speciale Glamping-website

glamping