Handige PDF’jes: Plannetjes en tijdschema | Crammerock

Handige PDF’jes: Plannetjes en tijdschema

Geplaatst op 1 september 2016 om 19:13

Voor wie komend weekend goed voorbereid naar Crammerock wil vertrekken, hebben we een aantal handige bestandjes online gezet om te downloaden:

Omgevingsplannetje

Stekene is handig bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. In de wijde omgeving van het festivalterrein zijn er ook wegwijzers aangebracht, zodat je niet verloren kan lopen, rijden, kruipen … Wil je je goed kunnen oriënteren? Dan kan je hier een omgevingsplannetje downloaden in pdf-formaat. Handig om op je smartphone te bewaren of af te drukken voor je naar Crammerock vertrekt. Download het omgevingsplan hier.

Festivalplannetje

Voor wie zich duidelijk wil oriënteren op het festivalterrein hebben we een nog meer gedetailleerd kaartje in de aanbieding: een festivalplannetje, met daarop een overzicht van alle tenten, standjes, nooduitgangen, … Kortom alles wat zich op het festivalterrein bevindt, is te vinden op dit plannetje.

Tijdschema

En last but not least is er een pdf’je van het tijdschema waarop te zien is wanneer welke acts spelen, en op welk podium. Op het festivalterrein kan je een papieren tijdschemaatje krijgen en online vind je ook een handig doorscrolbaar schema. Maar als je het op voorhand zeker bij de hand wil hebben, kan je het tijdschema dus ook downloaden in pdf-formaat.

pdfjes