Balthazar | Crammerock

Line-up

Balthazar Zaterdag 23:45 - 00:55

Foto: Anton Coene

“Balthazar baas”, “uitzonderlijke klasse”, “impressionant”, “de echte headliner”… Recensenten kwamen deze zomer superlatieven te kort na de concerten van Balthazar op Gent Jazz, Suikerrock, Dranouter en de Lokerse Feesten. En wie erbij was, kan het bevestigen: Balthazar is enorm in bloedvorm. Wie er niet bij was op één van deze festivals of nog een keer deze live-sensatie wil meemaken, krijgt nog een kans, want Balthazar komt op 3 september naar Crammerock.

Sinds de oprichting in 2004 is de band van Maarten Devoldere en Jinte Deprez uitgegroeid tot één van de beste Belgische acts, op plaat én op het podium. Dat groeien deden ze on the road, tijdens het vele toeren. Getuige hun derde plaat, “Thin Walls”, een instant-klassieker die ze onderweg schreven en vorig jaar op de Belgische muziekliefhebber loslieten.

Sindsdien kan iedereen de talrijke singles heupwiegend meeneuriën: “Then What”, “Nightclub”, “Bunker”, “Wait Any Longer”… Ze wurmden zich allemaal een weg naar onze oren. Crammerock can’t wait any longer om Balthazar naar Stekene te laten komen, in levenden lijve te zien en het festivalpubliek voor zich te laten winnen.