Nieuw: Glamping op Crammerock | Crammerock

Nieuw: Glamping op Crammerock

Geplaatst op 2 augustus 2016 om 22:30

Wil je na een avond feesten op Crammerock dat je bedje gespreid klaarligt op de camping? Dan hebben we dit jaar iets nieuws voor je: de Crammerock Glamping.

De Crammerock Glamping is een afgebakende luxe-camping op de Crammerock-camping voor de festivalbezoeker die geen zin heeft om kampeerspullen mee te slepen en overhoop te liggen met tentstokken.

Alles wordt er voor je voorzien, afhankelijk van welk accommodatiepakket je kiest: een fraaie tent voor 2, 4 of groepen tot 16 personen met daarin lucht- of veldbedden, slaapzakken, kussens, stoelen, een tafeltje of zelfs boxsprings.

Hoe?

Wat moet je doen om een plaatsje te reserveren op onze Glamping? Eerst een gewoon campingticket kopen op onze ticketpagina en daarna bijkomend je Glamping-accommodatie reserveren op deze website. De prijs is afhankelijk van de accommodatie die je kiest. Je hebt dus twee tickets nodig voor de Glamping: een gewoon campingticket en een Glampingticket.

Wie eerder al een gewoon campingticket kocht, kan natuurlijk ook updaten naar de Glamping via deze website. Net als een campingticket geeft een Glamping-ticket geen toegang tot het festival zelf. Hiervoor moet je een festivalticket hebben.

glamping