Online ticketverkoop van start | Crammerock

Online ticketverkoop van start

Geplaatst op 14 juli 2016 om 12:02

“Wanneer kunnen we tickets voor Crammerock kopen?” Dat was de afgelopen weken de meestgestelde vraag op de Facebookpagina van Crammerock, telkens er nieuwe namen voor de komende editie werden gelost. Het wachten is voorbij, want vandaag is de online ticketverkoop van start gegaan op onze ticketpagina.

Crammerock doet al jaren hard z’n best om je als festivalganger veel waar voor je geld te geven. De organisatie mikt op 1 euro per act, en met de prijs van 53 euro voor een weekendticket komt Crammerock weer heel dicht bij dat doel.

Wie één dagje Crammerock wil meepikken, betaalt dit jaar 33 euro voor een dagticket. En wie tussendoor wil chillen, kan voor 12 euro een weekend overnachten op Camping C. Al die felbegeerde kaartjes zijn vandaag dus allemaal te koop op onze ticketpagina. Wie er dit jaar zeker bij wil zijn wacht best niet te lang om zijn ticket aan te schaffen, want de afgelopen vijf jaren was het festival telkens helemaal uitverkocht.

In de online ticketshop kan je nu ook al drank- en foodvouchers kopen, per veelvoud van 16 bonnetjes à 36 euro. Die bonnetjes zijn zowel geldig voor drank als eten op het festivalterrein. De voorgenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten.

Zij komen al

madness

De afgelopen weken hadden we via de media al bekendgemaakt dat kleppers als Madness, Kaiser Chiefs, Katy BBlack Box Revelation, Hooverphonic, Daan, SX en De Jeugd Van Tegenwoordig op vrijdag 2 en zaterdag 3 september op Crammerock zullen spelen.

Deze week hebben we daar nog een straffe reeks rock-, electro- en hiphop-acts aan toegevoegd: The Kooks, Kid Ink, Crookers, Bent Van Looy en Lil Kleine, om er maar enkele te noemen. Daardoor zijn nu 25 van de 50 (!) acts bekend.

Een volledig overzicht van alle namen én op welke dag ze spelen, vind je bij de line-up.

bandjes