Uitverkocht! Sold out! C’est complet! | Crammerock

Uitverkocht! Sold out! C’est complet!

Geplaatst op 23 augustus 2016 om 11:24

Crammerock 2016 is helemaal uitverkocht. Ruim een week voor het festival begint zijn alle tickets de deur uit. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september verwachten we ruim 30.000 bezoekers. 

Voor de zesde keer op rij is Crammerock uitverkocht. Bijna twee weken voor aanvang hangen we het bordje “uitverkocht” uit, een record! Zondag waren alle weekend- en zaterdagtickets voor de 26ste editie van het festival al uitverkocht, gisteren was ook de voorraad campingtickets uitgeput en vanochtend zijn de laatste tickets voor Crammerock-vrijdag de deur uitgegaan. De online ticketverkoop en de voorverkoop in de fysieke voorverkooppunten is nu helemaal afgesloten.

Tickets please?

Wie nog een ticket wil voor de 26ste editie van Crammerock is er dus aan voor de moeite. We zien dat velen nog een ticket proberen te bemachtigen via sociale media en dat sommigen daarop inspelen door hun tickets door te verkopen.

Daarom willen we ervoor waarschuwen dat tickets doorverkopen in strijd is met de verkoopsvoorwaarden en dat het doorverkopen van tickets aan woekerprijzen sinds 2013 bij wet verboden is in België. Ook willen we waarschuwen voor oplichters, die misbruik proberen te maken van de situatie en valse tickets proberen te verkopen aan mensen die nog op zoek zijn naar een ticket.

Tot slot nog een handige tip voor wie tickets besteld heeft maar ze niet meer terugvindt in zijn mailbox? Via deze link kan je ze opnieuw laten verzenden.

CR16_SOLDOUT_website