• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube
Crammerock

3 nieuwe namen voor Crammerock


Gepubliceerd op 22/07/2022.

Goldband & Wolfmother versterken het Crammerock programma op vrijdag. Novastar doet dat op zaterdag. Meer namen volgen heel binnenkort.

Het Haagse trio van Goldband schrijft festivalgeschiedenis door de allereerste act ooit te zijn die in éénzelfde zomer op zowel Rock Werchter, Pukkelpop en Tomorrowland te spelen. Crammerock mocht daar dus niet aan ontbreken.

Wolfmother weet zestien jaar na het uitkomen van eerste megahit 'Woman' nog steeds garant te staan om scherp uit de hoek te komen. De Australische band staat bekend om hun fijne gitaarriffs in de vorm van rake stoner-rock met een psychedelische twist. Afspraak op vrijdag 2 september voor een dampend rockconcert zoals we dat gewend zijn van Wolfmother.

Geloof ons, met niet meer dan een gitaar en de warme gloed van zijn stem bezorgt Novastar iedereen een onvergetelijke avond op zaterdag 3 september. Vorig jaar bracht Joost Zweegers zijn zesde album ‘Holler And Shout’ uit. Singles ‘Deep Are The Eyes’ en ‘Velvet Blue Sky’ liggen in het verlengde van zijn vorige hits ‘Wrong’, ‘The Best Is Yet To Come’, en ‘Because’. Met zijn nieuwe plaat bevestigt hij eigenlijk dat hij een van de grootste singer-songwriters is van zijn generatie.

Tickets

Opgelet! De ticketverkoop voor de 31ste editie van Crammerock gaat razendsnel! Wie erbij wil zijn koopt dus best zijn tickets vandaag nog, voor het te laat is!

Campingtickets voor het festival zijn helaas uitverkocht.

Ander nieuws