• Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
  • Spotify
  • Youtube
Crammerock 2019

Bevestigd: Black Box Revelation tweede headliner


Gepubliceerd op 07/05/2019.

Tadaa! Black Box Revelation komt naar Crammerock. Naast The Vaccines is hiermee een tweede klepper bekend voor het festival dat dit jaar plaatsvindt op vrijdag 6 en zaterdag 7 september. De voorverkoop voor de 29ste editie van Crammerock gaat op 25 mei van start.

Black Box Revelation

Toen “Tattooed smiles”, het vierde album Jan Paternoster en Dries Van Dijck, eind vorig jaar uitkwam, wisten we het meteen: Black Box Revelation zou en moest nog eens in Stekene komen spelen. En zo geschiedde: het duo staat dit jaar als headliner op de mainstage van Crammerock. Lees meer over hen op de artiestenpagina.

Tickets

Wie dit ongetwijfeld stomende concert niet wil missen, moet alvast zaterdag 25 mei in z’n agenda noteren. Dan gaat namelijk de voorverkoop van Crammerock 2019 van start. Er snel bij zijn, is de boodschap, want de afgelopen acht jaren was Crammerock telkens helemaal uitverkocht.

Omdat Crammerock zich ook dit jaar weer wil onderscheiden met lage ticketprijzen, houden we de prijzen van vorig jaar aan: 60,32 euro voor een weekendticket (€58 basis + €2,32 servicekosten) en 38,48 euro voor een dagticket (€37 basis + €1,48 servicekosten).

Nieuw is dat er dit jaar geen papieren tickets meer verkocht zullen worden, via lokale voorverkooppunten. Tickets worden enkel nog online verkocht, via crammerock.be.

Ander nieuws