• Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
  • Spotify
  • Youtube
Crammerock 2019

Crammerock 2018, u was geweldig!


Gepubliceerd op 02/09/2018.

Wij blikken heel tevreden terug op de geweldige 28ste editie van het festival in Stekene.

Wat in 1991 begon als een feestje om het tienjarige bestaan van jeugdhuis De Cramme, is anno 2018 uitgegroeid tot een top-evenement dat in België, festivalland naast de grote jongens kan staan. Met onder andere Anouk, Air Traffic en De La Soul stonden dit jaar weer grote buitenlandse namen op de affiche. Maar Crammerock heeft ook ook voor frisse acts uit eigen land.

Zo zetten de Kempenzonen van Gestapo Knallmuzik als eerste act op vrijdag meteen de toon met hun hilarische set. Ze brachten de goed gevulde tent meteen aan het lachen, zingen en dansen. Die lijn werd vrijdag lekker doorgetrokken, onder andere door Kraantje Pappie (“Geen grens”!) en Miles Kane (“Don’t forget who you are”!). En zo ging het feest op de twee hoofdpodia in de grote tent en in de Club Stage een heel weekend door.

De 29ste editie zal doorgaan op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019. RSVP op facebook.

CR18 - Vrijdag - Behangmotief - camping + terrein sfeer - 001

Herbeleef Crammerock 2018

Op Crammerock TV, het Youtube kanaal van Crammerock vind je sfeervideo's en interviews van het voorbije weekend.

Iets verloren?

Ben je waardevolle spullen verloren? Neem dan contact op met de politie van Waasland-Noord via 03 790 15 20. Zij verzamelen alle verloren voorwerpen. Je kan bij hen vanaf maandag je waardevolle spullen ophalen in het politiekantoor in Stekene.

Ander nieuws