• Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
  • Spotify
  • Youtube
Crammerock 2019

Line-up compleet én tijdschema online!


Gepubliceerd op 23/07/2019.

Uberdope, Gestapo Knallmuzik, StuBru Partysquad en DJ Yolotanker. Dat zijn de vier feestelijke knallers die de affiche van Crammerock 2019 compleet maken. Wil je weten wie wanneer speelt op vrijdag 6 en zaterdag 7 september? Check dan nu het handige tijdschema op crammerock.be, waar op het moment van schrijven de laatste 400 vrijdagtickets de deur uitgaan.

Crammerock belooft dit jaar weer een dik feest te worden. Eerder maakten we 42 kleppers als Skunk Anansie, Craig David, Balthazar, Bazart, Goose en SaSaSas. Daar voegen we nu nog eens 4 dikke party-acts aan toe.

Op vrijdag vliegen we er meteen in met Uberdope. Na drie jaar oorverdovende radiostilte zijn deze Gentse hiphoppers terug, en hoe? Dat komen ze met veel branie bewijzen als openingsact van Crammerock 2019.

Op Crammerock-zaterdag is die eer weggelegd voor de prettig gestörde kornuiten van Gestapo Knallmuzik, die vorige jaar onze tent al compleet op zijn kop zetten. Afsluiten doen DJ Yolotanker en StuBru Partysquad zaterdagavond op een ultiem hoogtepunt.

Tijdschema en tickets

Wie wil weten wanneer SaSaSas in de Club speelt, om hoe laat The Voice-ster Ibe staat te shinen en hoe laat Skin van Skunk Anansie het Crammerock-publiek kippenvel komt bezorgen, kan dit vanaf nu checken op crammerock.be. Daar staat het volledige tijdschema met alle 46 acts online.

Wie er het volledige weekend bij wil zijn, is er intussen aan voor de moeite, want alle weekend- en zaterdagtickets zijn de deur uit. Maar wie nog op vrijdag 6 september wil komen, surft het best heel snel naar crammerock.be, waar de laatste 400 vrijdagtickets de deur uitgaan en ook de laatste drankvouchers in voorverkoop te verkrijgen zijn.

Ander nieuws