• Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
  • Spotify
  • Youtube
Crammerock

GEEN CRAMMEROCK IN 2020


Gepubliceerd op 26/06/2020.

Crammerock gaat dit jaar niet door. Na veel wikken en wegen hebben we deze beslissing moeten nemen, omdat er vandaag simpelweg nog te veel onzekerheden zijn om ons festival te laten doorgaan zoals we dat met zijn allen zouden willen. Maar zet alvast 3 en 4 september 2021 in je festivalagenda voor een feestelijke 30ste editie van Crammerock.

De afgelopen weken kregen we steeds meer berichtjes met de vraag of Crammerock dit jaar al dan niet zou doorgaan. Maar wie hoopte dat er in deze rare tijden toch een dik tweedaags feest zou doorgaan, moeten we dus teleurstellen: de 30ste feesteditie van Crammerock wordt uitgesteld naar volgend jaar.

Vanwaar deze beslissing? Doordat Crammerock altijd  in het eerste weekend van september wordt georganiseerd, zouden we bijna het enige festival zijn dat deze zomer nog zou kunnen doorgaan. 

Tegelijk waren we ons er altijd van bewust dat de kans piepklein zou zijn dat we Crammerock zoals we dat kennen dit jaar zouden kunnen organiseren. Maar zolang er nog een sprankeltje hoop leefde, hebben we onszelf nog de tijd gegeven om tot een goede, welafgewogen beslissing te komen. Die beslissing hebben we nu genomen. 

Tot slot willen we in deze gekke tijden iedereen een warm festivalhart onder de riem steken: van onze trouwe festivalbezoekers die onlangs een dierbare verloren tot iedereen die bij Crammerock betrokken is en het niet gemakkelijk heeft door de coronacrisis. Hou jullie allemaal veilig en gezond. 

Crammerock zal er alvast alles aan doen om volgend jaar een onvergetelijke 30ste editie te organiseren, volgens het succesvolle recept: 50 muzikale topacts, op 3 podia, in 2 tenten, tegen betaalbare ticketprijzen en in een ongedwongen sfeer. Tot volgend jaar! 

Ander nieuws