• Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
  • Spotify
  • Youtube
Crammerock

Kerstgemis: een warme actie voor Live2020


Gepubliceerd op 02/12/2020.

Kerstgemis is het hartverwarmende winterrecept van Crammerock ten voordele van LIVE2020, het solidariteitsfonds voor de livemuzieksector. Vanaf vrijdag 4 december kan je samen met onze trouwe bezoeker Wesley aftellen naar Kerstmis. Speel hier mee!

Om de livemuzieksector een extra hartje onder de riem te steken, willen we met ons festival niet bij de pakken blijven zitten en organiseren ook wij een online steunactie. Vanaf 4 december tot en met kerstdag plaatsen we dagelijks een artiest of band in de spotlight en kan je meespelen om tal van goodies en collector’s items te winnen.

Naast de aankoop van al deze leuke items openden we meteen ook zélf een webshop, waarop we een limited edition sweater aanbieden als uniek en origineel kerstgeschenk voor al wie jou lief is. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar het steunfonds. Te koop vanaf 4 december!

Dus, als je graag kans maakt om een kerstcadeau te scoren van jouw favoriete artiesten, tel dan vanaf vrijdag 4 december elke dag mee af naar Kerstmis via onze website en hou zeker de Facebook en Instagram van Crammerock in de gaten!

Ho! Ho! Ho!

Ander nieuws