• Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
  • Spotify
  • Youtube
Crammerock 2020

Party on Friday met Craig David presents TS5


Gepubliceerd op 22/05/2019.

Craig David, hét Britse RnB-icoon van de 90’s, komt naar Crammerock met zijn TS5-project. Naast The Vaccines, Bazart, Goose en Black Box Revelation is hiermee alweer een grote naam bekend voor het festivalweekend van 6 en 7 september. Wil je Crammerock dit jaar zéker niet missen? Zet je dan schrap, want zaterdag, klokslag 14 uur, start de ticketverkoop. 

Drie weken geleden gaf Craig David nog een swingend zaaloptreden in de AB, maar in september komt de R&B-wereldster terug naar België, en wel voor een festivaloptreden op Stekense festivalgrond. 

Voor Craig David moeten we even een rewind doen naar de jaren 90, de hoogtijdagen van de R&B. Toen scoorde hij megahits met “Rewind”, “7 Days”, “Rise and Fall” en “Insomnia”.

Op Crammerock komt hij langs met zijn TS5-project, waarbij hij de rol van dj, MC én zanger op zich neemt. Hij rijgt de dancefloorkillers aaneen en smijt er tegelijk live zijn eigen grootste hits tussen.

De afgelopen weken loste Crammerock al met mondjesmaat de eerste namen voor de 29ste editie van het festival: The Vaccines, Bazart, Black Box Revelation, Goose, Enter Shikari, Lil Kleine en Circa Waves. En nu dus ook R&B-ster Craig David.

Ticketverkoop

Wie dit concert niet wil missen, moet zich aanstaande zaterdag schrap zetten, want om 14 uur start de langverwachte ticketverkoop voor Crammerock 2019, via crammerock.be.

Dit zijn de ticketprijzen:

Weekendticket             60,32 euro

Dagticket Vrijdag         38,48 euro

Dagticket Zaterdag      38,48 euro

Campingticket      15,60 euro

Ander nieuws