• Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
  • Spotify
  • Youtube
Crammerock 2020

See your next year!


Gepubliceerd op 09/09/2019.

Wij blikken heel tevreden terug op de geweldige 29ste editie van het festival in Stekene.

Wat in 1991 begon als een feestje om het tienjarige bestaan van jeugdhuis De Cramme, is anno 2019 uitgegroeid tot een top-evenement dat in België, festivalland naast de grote jongens kan staan. Met onder andere The Vaccines, Craig David en Jungle stonden dit jaar weer grote buitenlandse namen op de affiche. Maar Crammerock heeft ook ook voor frisse acts uit eigen land.

Vrijdag gaven Bazart een indrukwekkende show op de main en namen The Van Jets voor goed afscheid van de fesitval scene met een knaller van formaat. De Kempenzonen van Gestapo Knallmuzik zetten als eerste act op zaterdag wederom de toon met hun hilarische set. Ze brachten de goed gevulde tent meteen aan het lachen, zingen en dansen. Sam Bettens en Deborah Anne Dyer van Skunk Anansie brachten samen een unieke versie van 'Not an addict'.

Herbeleef Crammerock 2019

Op Crammerock TV, de Facebookpagina van Crammerock vind je sfeervideo's en -foto's van het voorbije weekend.

Iets verloren?

Ben je waardevolle spullen verloren? Neem dan contact op met de politie van Waasland-Noord via 03 750 14 11. Zij verzamelen alle verloren voorwerpen. Je kan bij hen vanaf dinsdag je waardevolle spullen ophalen in het politiekantoor in Stekene. (Campeermaterialen of kledij kan je ophalen op het festivalterrein.)

Ander nieuws