• Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
  • Spotify
  • Youtube
Crammerock

SOLD OUT - COMPLET - UITVERKOCHT


Gepubliceerd op 28/07/2019.

Het is gebeurd! De 29ste editie van Crammerock is compleet uitverkocht. Alle vrijdag-, zaterdag-, weekend- en campingtickets zijn de deur uit. Wie geen ticket heeft kunnen bemachtigen moeten we helaas teleurstellen.

Volg de updates over het festival op de voet via Facebook en Instagram.

KIDS

Jong geleerd is oud gedaan! Voor kinderen die tijdens Crammerock jonger zijn dan 12 jaar vragen we een bijdrage van 5 euro. Concreet: kinderen die geboren zijn na 6 september 2007 moet dus ook een ticket hebben. De opbrengst van deze tickets gaat tijdens De Warmste Week naar een goed doel. Wie zijn kids wil registreren kan dat via http://bit.ly/2GCkQS6.

OPGELET

Ondanks het wettelijk kader tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt en die geven geen garantie tot geldigheid. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Meer info hierover op www.ilovemyticket.be en via FOD Economie.

Ander nieuws