• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

19 nieuwe namen: Johnny Marr - Black Box Revelation - Andromedik - Brihang!

Crammerock voegt in 1 klap nog eens 19 namen toe aan de affiche, met als absoluut hoogtepunt de legendarische gitarist van iconische band The Smiths Johnny Marr. Superlatieven schieten tekort voor dit britpop-icoon uit Manchester, die door een zekere Noel Gallagher wordt omschreven als "a f*cking wizard".

Aan gitaren geen gebrek op het Stekense festival, want ze konden ook nationale trots Black Box Revelation strikken. Met hun rauwe sound en indrukwekkende livereputatie weet dit Belgische rockduo het publiek keer op keer te veroveren. Bereid je voor op een stevige portie rock 'n roll!

Tegengewicht voor dit rockgeweld komt van Andromedik, die zijn strepen al verdiende als eerste drum 'n bass act op de mainstage van Tomorrowland in 5 jaar. Koning van de West-Vlaamse rap Brihang tekent ook present, en uit dezelfde provincie verwelkomt het festival ook de heren van Het Zesde Metaal. Verder is ook $hirak een garantie op een volle dansvloer en pompende beats, en zorgt popsensatie Berre voor een heerlijke rustige noot met zijn fragiele maar o zo mooie stemgeluid.

Topacts uit elk genre

Hard gaan op de dansvloer kan deze editie met de technobeats van Helena Lauwaert, de snelle, donkere vibes van de Antwerpse rising star Lolalita, de energetische sound van Fuzz en natuurlijk de ongeëvenaarde party skills van Skyve & Flo Windey. Nog meer Rock 'n Roll met grote R komt van winnaars van de nieuwe lichting YESNOMAYBE, en voor de hiphop vibes rekent het festival dit jaar op DIKKE, Mula B, Zoë Tauran en Fabiow

Tickets

Ben je nog op zoek naar een ticket? Schrijf je dan nu in op onze wachtlijsten voor weekendtickets, zaterdagtickets of vrijdagtickets. Je krijgt een seintje indien er extra tickets beschikbaar komen. De VIP tickets zijn ook allemaal de deur uit op een beperkt aantal VIP arrangementen voor vrijdag na. Contacteer info@crammerock.be voor meer info.

 

Goed nieuws voor bestaande tickethouders: de allerlaatste campingtickets zijn nog beschikbaar in onze webshop. Snel zijn is daar de boodschap!

 

Veilig je ticket doorverkopen? Doe dit via het officiële resaleplatform: resale.crammerock.be. Hier kun je zonder zorgen je ticket doorverkopen of een ticket van iemand overkopen. Dit is ook het enige kanaal waarbij je als koper zeker bent dat je ticket geldig en echt is.