• Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • Youtube

Crammerock bijna uitverkocht! Vrijdag- en campingtickets nog beschikbaar.

Groot nieuws: de weekend- en zaterdagtickets voor Crammerock 2024 zijn volledig uitverkocht! En dat na slechts 18 dagen! Dat is een record! 

Bedankt voor jullie waanzinnige enthousiasme en massale aankoop van tickets. Dat maakt ons al volledig warm om er een knaleditie van te maken.  

 

WAT MOET JE WETEN? 

Weekendtickets: Uitverkocht
Zaterdagtickets: Uitverkocht
Vrijdagtickets: Nog beschikbaar
Campingtickets: Nog beschikbaar

 Wil je een plek op de camping toevoegen aan je aangekochte festivalticket? Dat kan! Klik gewoon op "My Order" onderaan in de bevestigingsmail van je ticketaankoop. Daar kun je makkelijk nog campingtickets aan je bestelling toevoegen.

VRIJDAG LINE-UP SPOTLIGHT

Dit jaar hebben we al een line-up om van te smullen met 27 topartiesten, en er komen nog meer bij! Heb je nog geen ticket? Rep je dan naar onze ticketshop en zorg dat je een vrijdag dagticket scoort voordat ook die uitverkocht zijn. Met onder meer Bazart, Gossip, Joost, Portland en STONE hebben we alvast enkele kleppers die vrijdag 6 september op het podium staan. Hier vind je het overzicht van de volledige line-up.

 Stay tuned voor meer namen binnenkort! 

BEDANKT!

Een dikke merci aan iedereen die een ticket heeft gekocht. Dankzij jullie wordt Crammerock weer een onvergetelijk feest. 

 Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze FAQ. 

 We zien jullie op 6 en 7 september in Stekene!